eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Zlatan zlikvidoval dalšího soupeře, tentokrát Toulouse

Autor:
Datum: 23. 2. 2014

Forma Zlatana Ibrahimoviče je neskutečná. Jak těžké je zastavit švédského forwarda se přesvědčili fotbalisté Toulouse a výsledná známka jejich snažení? Pět s vykřičníkem.

Zlatan se opět výborně vyspal, na noční můry však zřejmě zadělal obráncům domácího celku. Svůj gólový účet otevřel v prvním půli z pokutového kopu, poločas skončil nakonec 1:1. Ibrahimoviče chvíle přišly až po změně stran. Nejprve převážil misku vah na stranu PSG Lavezzi a pak už začala show hlavní hvězdy Pařížanů.

V 68. minutě se totiž vyvěsil nádherně do vzduchu a přidal druhý gól. Domácí se nevzdávali, snížili na 2:3 a doufali v zisk nějakého toho bodu. I poslední zbytky naděje jim vzal opět Zlatan. Ten se minutu před koncem řádné hrací doby postavil k pokutovému kopu a zahrál ho á la Panenka. To se mu nepodařilo podle představ, domácí brankař dokázal míč vyrazit, Zlatan si však míč opět našel a z dorážky zaznamenal další hattrick v letošním ročníku.

-Jiří Kunášek-

(psg.fr)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace