eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VÍTE, ŽE…Zlatan dal gól roku 2004? Geniálním sólem ohromil celý svět!

Autor:
Datum: 13. 12. 2013

Jeho neskutečné nůžky v přátelském utkání proti Anglii z minulého roku nebo nedávnou lahůdkovou patičku ve francouzské lize proti Bastii jistě dobře znáte. Ale Zlatan Ibrahimovič během své bohaté kariéry zaznamenal daleko více krásný gólů, o kterých se nyní už nemluví. A je to velká škoda, protože třeba úchvatné sólo v dresu Ajaxu se zařadilo mezi nejginiálnější góly fotbalové historie.

Ibrahimovič památný gól vstřelil paradoxně jen několik dní před tím, než podepsal smlouvu s Juventusem. Na konci srpna roku 2004 přispěl švédský kanonýr dvěma zásahy k drtivé výhře 6:2 nad Bredou. A na svůj druhý gól dlouho nezapomene střelec, spoluhráči ani fanoušci.

Tehdy 23letý útočník se chopil míče před pokutovým územím, pohrál si s celou obranou i gólmanem a své sólo zakončil střelou do odkryté branky. Celý fotbalový svět se mu uklonil. Není divu, že fanoušci televizního kanálu Eurosport vybrali právě jeho gól nejlepší trefou roku.

Za tři sezony nastřílel v Ajaxu nastřílel Ibrahimovič ve 110 zápasech celkem 48 gólů.

-pha-
zdroj foto: ligue1.com

Reklama


Komentáře


3 Comments

  1. Pingback: VIDEO: Úchvatné nůžky i geniální patičky. TOP 10 akrobatických gólů Zlatana - Ibrahimovič - Ibrahimovič

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace