eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ibrahimovičova popularita překračuje hranice fotbalu, ve Francii po něm pojmenovali hamburger

Autor:
Datum: 27. 6. 2013

Popularita Zlatana Ibrahimoviče začíná ve Francii překračovat normální meze. Jedna francouzská restaurace zašla dokonce tak daleko, že jeden ze svých výrobků pojmenovala příznačným názvem „Zlatan burger„.

Chtěl jsem naši denní nabídku okořenit něčím opravdu specifickým. Proto jsme začali vyrábět hamburger s extrémní velikostí a velkými kousky masa i sýrů. A proč jsme ho pojmenovali zrovna po Zlatanovi?  Zaprvé jsme velkými fanoušky PSG a zadruhé si myslím, že výjimečný burger, si zaslouží jméno výjimečného fotbalisty a tím Ibrahimovič opravdu je,“ nechal se slyšet majitel restaurace Jean-Phillipe Grandin.

O myšlenkových pochodech francouzského majitele restaurace si můžeme myslet, co chceme, ale i tento tah jasně dokazuje, jak je švédský útočník ve Francii oblíben. S přehledem nejlepší střelec loňské sezony Ligue 1 se stal skutečnou hvězdou jak PSG tak celé ligy a je to právě on, kdo láká na stadiony tisíce diváků.

Michal Takács

(zdroj fotky: thesun.co.uk)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace