eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Blanc: Ibra si zaslouží Zlatý míč

Autor:
Datum: 10. 6. 2013

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovič letos pokračuje ve vynikajících výkonech, když naposledy v sobotu sestřelil hattrickem Nice a podle svého trenéra z Paris St. Germain Laurenta Blanca by měl být jedním z nejžhavějších kandidátů na zisk Zlatého míče FIFA.

O zisk prestižní trofeje se ovšem místo toho uchází další prvotřídní borci v čele s Franckem Ribérym z Bayernu Mnichov, Lionelem Messim z Barcelony či Cristianem Ronaldem z Realu Madrid.

Blanc nechápe, proč Ibrahimovič není jedním z horkých favoritů, když předvádí takové výkony, jaké předvádí. „Zaslouží si Ibra Zlatý míč? Na tuto otázku nelze odpovědět, protože všichni ví, jak se o vítězi rozhoduje. Všichni ví, že trofej si odnese jeden z tria Ronaldo, Messi a Ribéry,“ řekl trochu zklamaně Blanc.

„Kdyby se Ibra v užším výběru objevil, byl bych šťastný. Stačí se podívat na góly, které dokáže dávat. Věřím, že by byl skvělým vítězem Zlatého míče,“ řekl na adresu svého svěřence trenér vedoucího týmu francouzské Ligue 1.

Text: Monty

Foto: psg.fr

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace