eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Verratti: Už nikdy nepotkám nikoho jako je Ibrahimovič

Autor:
Datum: 16. 5. 2014

Záložník francouzského Paris St. Germain Marco Verratti prozradil, že je poctěn šancí hrát po boku hvězdného Švéda Zlatana Ibrahimoviče, kterého řadí mezi tři nejlepší hráče světa. Ibrahimovič dal letos 32 gólů ve 34 zápasech a táhne PSG za obhajobou mistrovského titulu i za úspěchem v prestižní Lize mistrů.

Ačkoli je Verrattimu pouze jedenadvacet let, tak se prý nikdy nesetkal s hráčem tak kvalitním, jako je právě Ibrahimovič. „Nikdy jsem s nikým takovým nehrál a dost možná už nikdy nebudu. Je pro mě čest s ním působit v PSG,“ řekl Verratti pro Corriere dello Sport.

Italský talent přišel do Parku princů z Pescary v roce 2012, což bylo pro mnohé překvapení. V Itálii se totiž čekalo, že zamíří do Juventusu, kde by z něho měl vyrůst nástupce legendárního Andrey Pirla.

„Udělal jsem nejlepší rozhodnutí v životě. Po necelých dvou letech v Paříži o tom nemám nejmenších pochyb,“ dodal Verratti.

Text: Monty

Foto: Isifa.com

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace