eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Je Liga mistrů pro Zlatana prokletá?

Autor:
Datum: 1. 5. 2014

Zlatan Ibrahimocič má ve své sbírce spoustu trofejí na klubové scéně. Tituly získal v Holandsku, Itálii, Španělsku a Francii. Ovšem jedna klubová trofej mu chybí. A hned ta nejcennější, Liga mistrů!

Když v roce 2009 přestupoval Zlatan z Interu Milán do Barcelony, čerstvého vítěze Ligy mistrů, doufal že bude s Katalánci dál kralovat Evropě. Opak byl ovšem pravdou. Barcelona v semifinále Ligy mistrů narazila právě na Inter Milán, italský celek je vyřadil a celou soutěž vyhrál. Zlatan možná litoval, že v modro-černém dresu ještě sezónu nepobyl.

Hned po skončení této sezóny se Zlatan vracel zpět do Milána. Tentokrát ale šel do AC Milan. A co se nestalo? Barcelona se stala v této sezóně vítězem Ligy mistrů. Švédský útočník mohl jen litovat, že v těchto klubech nezůstal déle, ovšem zrovna  angažmá v Barceloně pro něj z celkového hlediska nebylo nejvydařenější.

Dnes Ibrahimovič řádí v barvách francouzského PSG kde má slušně našlápnuto . Přejme mu tedy, aby si alespoň v jeho barvách sáhl na „ušatý“ pohár.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/ZlatanIbrahimovic)

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Může být! Messi přímý kop zakroutil přesně k tyči - Leo Messi - Leo Messi

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace