eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Když Zlatan poslal trenéra do míst, kde Slunce nesvítí

Autor:
Datum: 29. 5. 2014

Blízký přítel Zlatana Ibrahimoviče a jeho bývalý spoluhráč ze švédského Malmo, se svěřil ve své knize Jednou jsem byl větší než Zlatan, jak Ibrahimovič promarnil příležitost hrát v Anglii.

V létě 1998 byl tehdy sedmnáctiletý Ibrahimovič na zkoušce v QPR, ovšem jeho kariéra na ostrovech skončila ještě dřív než mohla pořádně začít. Na zkoušce se totiž projevila Zlatanova horká hlava a hráč se musel pakovat.

A co že se vlastně stalo? Zlatan držel na tréninku příliš dlouho míč. To se trenérovi nelíbilo a tak mu jej vzal, když to Zlatan nejmíň čekal. Ovšem to neměl dělat. Ibrahimovič mu jej vzal zpět a řekl mu, ať jde do pr*ele. Tehdy se pekelně naštval a bylo po štaci.

Myslím si, že Ibra v Anglii nikdy hrát nechtěl.“ prozradil přítel švédské hvězdy.

S velkým Ibrahimovičovým egem měl možnost se setkat i Arsene Wenger. Ten chtěl též vidět Zlatana v akci. Ovšem jak Ibra uvedl ve své knize Já jsem Zlatan, „Zlatan nedělá v žádném případě konkurzy.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/ZlatanIbrahimovic)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace