eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ibrahimovič je lepší než Ronaldo i Messi

Autor:
Datum: 27. 6. 2013

Čtyři zásahy v Lize mistrů, takový byl počin švédského kanonýra Zlatana Ibrahimoviče v dresu francouzského Paris St. Germain. Jeho gólové potence si nemohl nevšimnout ani trenér Arsenalu Arsene Wenger.

Podle francouzského stratéga je v současné chvíli Ibrahimovič vzhledem k výkonům, které předvádí dokonce lepší než Lionel Messi či Cristiano Ronaldo.

Ibra se letos prosadil již jedenáctkrát, včetně právě čtyř branek do sítě Anderlechtu v Lize mistrů. Dva góly dal i minulý týden v lize do sítě Bastie a opět je postrachem brankářů.

„Je Zlatan lepší než Messi a Ronaldo? V současné době bych řekl, že ano. Ve dvaatřiceti letech už víte, jak ze sebe dostat to nejlepší,“ pochválil loňského nejlepšího střelce Ligue 1 Wenger.

Přitom o Ibrahimovičovi se v létě spekulovalo, že by mohl z PSG odejít, protože do hlavního města Francie zamířil z Neapole za 64 milionů eur Uruguayec Edinson Cavani. Jak se ukazuje, oba hráči spolu na hrotu dokážou dobře spolupracovat a dávat branky.

Na spekulace však Ibra odpověděl prodloužením kontraktu v Parku princů do roku 2016.

Text: Monty

Foto: psg.fr

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace