eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ibrahimovic si libuje nad rotací

Autor:
Datum: 29. 4. 2013

Trenér francouzského Paris St. Germain Laurent Blanc nechal při domácím duelu proti Toulouse na lavičce několik opor, i tak ovšem PSG vybojovalo tři body. V základní sestavě nechyběl švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic, jenž si průběžnou rotaci hráčů základní jedenáctky pochvaluje. Proti Toulouse totiž například na hrací ploše od úvodního hvizdu chyběl Cavani.

„Máme hodně náročný program se spoustou zápasů. Většinou je to jedno utkání na tři dny a to je hodně náročné. Klíčem k takto nabitému programu je udržet hráče v co nejlepší možné kondici a to je možné pouze díky rotaci, což právě trenér Blanc dělá,“ nechal se slyšet Ibrahimovic po utkání, které PSG vyhrálo 2:0.

Proti Toulouse se sice Ibrahimovic neprosadil, radost z výsledku měl však velkou i tak. „Velmi dobře se připravujeme na každé utkání, trenér se snaží v týmu udržet správnou rovnováhu mezi tréninky a zápasy. To je také důvod, proč udělal tolik změn. Mnoho hráčů totiž dostalo šanci si odpočinout a na druhou stranu hráči, kteří toho tolik neodehrají, se zase objevili na trávníku,“ pokračoval.

Zároveň vyzdvihl kvalitu protivníka. „Bylo to hodně těžké utkání. Toulouse má dobrý tým, který dokáže svého soupeře vždy potrápit. My jsme však nakonec dokázali zvítězit a to je hlavní,“ uzavřel kanonýr, jenž se v loňské sezoně stal králem střelců Ligue 1 a pomohl tak PSG k titulu.

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace