eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ibra: Takové góly nedáte ani na počítači

Autor:
Datum: 30. 4. 2013

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahomovič není jen „továrnou na góly“ ale zároveň dovede dát takové branky, jako málokdo jiný a to v množství více než malém. Často jde o velmi akrobatické zakončení, díky čemuž se sestřihy z jeho zápasů stávají hitem internetu.

Ibrahimovič připomněl dva góly z roku 2013, které pomalu nejde napodobit ani v počítačových hrách. Dvaatřicetiletý kanonýr se blýskl především skvostnými nůžkami v dresu Švédska v přátelském utkání proti Anglii a vzpomíná i na gól proti Bastii.

„Dávám hodně branek, které se dají těžko napodobit. Jsou to takové góly, které člověka potěší na duši a dlouho na ně vzpomíná. V dresu Paris St. Germain se mi povedl gól patou přes hlavu a takový zásah nevidíte každý týden. Vzpomínám i na trefu nůžkami proti Anglii skoro ze čtyřiceti metrů,“ prozradil Zlatan.

„Věřte mi, že z takových gólů mám vždy největší radost. Něco takového se vám nepovede ani na počítači. Abych byl upřímný, tak si nemyslím, že byste na počítači takový gól dokázali dát, protože v dnešní době jsou všechny hry velmi realistické,“ řekl střelec letošních devatenácti branek v jedenadvaceti zápasech.

Text: Monty

Foto: uefa.com

Reklama


Komentáře


One Comment

  1. Pingback: VIDEO: Chyba gólmana a prásk z první! Ibrakadabra se s tím nepáral - Ibrahimovič - Ibrahimovič

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace