eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Zlý hoch Zlatan Ibrahimovič

Autor:
Datum: 22. 5. 2014

To, že Zlatan Ibrahimovič patří na svém postu mezi nejlepší hráče na světě, si nemusíme rozhodně připomínat. Pojďme si ale připomenout tu stinnou stránku vytáhlého útočníka, kterého za svou kariéru potkalo rozhodně hodně excesů a blikanců, za které dostal určitě víc pokut, než si dokážeme představit.

Kdyby si Zlatan vyšlápl na svého protihráče na hřišti, to by se dalo ještě pochopit, nebyl by v tomto ohledu jediný. Ale když hráč nakopne na tréninku nebo po zápase svého spoluhráče, v tomto je Zlatan opravdu unikát!

Narážíme tím na jeho výstřelky na tréninku švédské reprezentace, kdy nakopl svého spoluhráče Christiana Wilhelmssona nebo když ještě jako hráč AC Milán nakopl na tréninku zákeřně zezadu Rodneyho Strassera, který z chování svého hvězdného spoluhráče nebyl bůhví jak nadšený.

Opravdová třešnička na dortu ale byla, když Ibrahimovič při oslavách ligového titulu s AC Milán nakopl Antonia Cassana přímo před televizními kamerami! Zlatan to bral možná asi jako vtípek, ale spousta fotbalových fanoušků po zhlédnutí těchto záběrů přemýšlela nad jeho myšlením a „humorem“.

Ale ani tyto prohřešky Zlatanovi ve své fotbalové kariéře nijak výrazně neublížili. Možná to není příklad vzorného spoluhráče, ovšem všechny tyto nedostatky nahrazuje skvělým fotbalovým umem, kterým dotáhl už spousty týmů k trofejím.

-Radim Hodonský-
(zdroj fotky: facebook.com/ZlatanIbrahimovic)

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace