eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ibra: V Evropě mě srovnávají s Messim a Ronaldem, doma se ženou

Autor:
Datum: 27. 12. 2013

Asi málokdo čekal, jak velká kritika se rozputá poté, co bývalý spoluhráč Zlatana Ibrahimoviče ze švédské reprezentace Anders Svensson převezme auto za překonání rekordu v počtu odehraných zápasů.

Začalo se totiž spekulovat, proč se podobné ceny nedočkala fotbalistka Therese Sjögranová, která odehrála za švédskou ženskou reprezentaci ještě více zápasů. V tomto momentě se do diskuzí vložil Zlatan Ibrahimovič.

„Se vší úctou, ženský a mužský fotbal nemůžeme porovnávat,“ uvedl 32letý kanonýr pro dení Expressen. „V Evropě jsem porovnáván s Lionelem Messim nebo Cristianem Ronaldem, ale když se vrátím domů, tak mě srovnávají se ženou,“ doplnil.

Také čtěte: Ibra: Asi přestoupím do MLS

Ibrahimovič si také vzpomněl na otázku novinářů, kteří se ho letos ptali, zda je lepším fotbalistou on nebo Lotta Schelinová. „To už si snad dělali legraci. Nastřílel jsem nejvíc gólů za národní tým, tak s kým se mám porovnávat? S tím, kdo také dosáhl na nějaký rekord, nebo s fotbalistkou?“ ptal se nechápavě.

Útočníkovi francouzského Paris Saint-Germain se během vánovčních svátků dostalo ocenění v anketě deníku Aftonbladet. S téměr 59 procenty hlasů se stal nejpopulárnějším švédským sportovcem a překonal i největší hvězdy běžeckého lyžování Charlottu Kalaovou, Johana Olssona a Marcuse Hellnera.

-pha-
zdroj foto: instagram.com/zlatannews

Reklama


Komentáře


2 Comments

  1. Pingback: VIDEO: Prostě Zlatan. Svůj gól proti Nantes oslavil „po svém“ - Ibrahimovič - Ibrahimovič

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace