eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

L'Equipe: PSG zahájil jednání s United. Ke Zlatanovi chce do útoku Rooneyho

Autor:
Datum: 23. 7. 2013

Francouzský fotbalový klub Paris Saint-Germain by pro příští sezonu rád přivedl posilu do útoku. Podle deníku L’Equipe vedení klubu zahájilo vyjednávání o přestupu Wayna Rooneyho z Manchesteru United.

V případě, že by 27letý útočník do Parku princů zamířil, vytvořil by hvězdné útočné duo se Zlatanem Ibrahimovičem, který hned ve své premiérové sezoně v PSG září. Švédský fotbalista po přestupu z AC Milán kraluje střelcům ve francouzské lize a klubu pomohl získat první titul po dlouhých 19 letech.

Rooney má sice na Old Trafford platnou smlouvu až do roku 2015, nicméně nedávno požádal svolení, aby mohl přestoupit do jiného klubu.

Pozice anglického reprezentanta v týmu se změnila s příchodem Robina van Persieho z Arsenalu. Nizozemský kanonýr nastřílel v letošním ročníku anglické Premier League 26 branek, díky kterým se stal nejlepším střelcem soutěže. Naopak Rooney zaznamenal jen 12 branek.

Rooney, kterému manželka Coolen přivedl na svět druhého syna Klaye Anthonyho, je podle informací deníku L’Equipe přestupovou prioritou bohatého klubu z Paříže.

-pha-

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace