eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

ANALÝZA: 3 důvody, proč bude Ibrahimovič chybět v Brazílii

Autor:
Datum: 22. 7. 2013

Se Švédskem si zahrál na dvou světových šampionátech, ovšem jak v roce 2002 v Japonsku a Koreji, tak o čtyři později v Německu vyšel střelecky naprázdno. Zlatan Ibrahimovič zřejmě svou úspěšnou kariéru vstřeleným gólem na mistrovství světa nevyšperkuje.

Další metu mohl dosáhnout v Brazílii, kam se sjede světová fotbalová smetánka příští rok. Jenže nevyšlo to. Švédi v čele se svým kapitánem v baráži nestačili na Portugalsko a zbyli jim jen oči pro pláč.

Byla to zřejmě moje poslední šance zahrát si na mistrovství světa. Jedna věc je jistá – šampionát beze mě se ani nevyplatí sledovat, budu tam chybět. Rád bych pogratuloval Portugalcům k postupu, ale myslím, že do Brazílie jsme si zasloužili letět také my. Měly postoupit oba týmy,“ uvedl Ibrahimovič.

Také čtěte: Ibrahimović po vyřazení z baráže: MS beze mě? To ani nemá cenu se dívat

Před dalším turnaje v Rusku v roce 2018 bude vytáhlému kanonýrovi už 36 let. „To už asi za národní tým hrát nebudu,“ dodal „Ibra“.

Proč se Švédsko příští rok nezúčastní mistrovství v Brazílii? Portál milujufotbal.cz vybral tři důvody, proč bude Ibrahimovič se svými krajany na turnaji chybět.

Stránky: 1 2 3 4

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace