eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Na nos mi nesahej! Lavezzi naštval Zlatana

Autor:
Datum: 17. 12. 2013

Pokud byste chtěli něčím zaručeně naštvat Zlatan Ibrahimoviče, zaměřte se na jeho nos. Své o tom po víkendovém utkání francouzské ligy na půdě Rennes něco ví také jeho spoluhráč z Paris Saint-Germain Ezequiel Lavezzi.

Poté, co Ibrahimovič proměněnou penaltou dostal favorita do dvougólového vedení, se hráči PSG seběhli do chumlu, aby důležitou trefu oslavili. Právě v ten moment přišla chvíle Lavezziho, který švédského kanonýra v euforii chytil za nos.

Jeho gesto se ovšem u Ibrahimoviče nesetkalo s pochopením a na detailních záběrech kamer je evidentní, že tohle se „Ibrovi“ rozhodně nelíbilo. Na svůj nos zkrátka nedá dopustit.

To ostatně ukázal také v úvodním barážovém utkání o postup na mistrovství světa do Brazílie, kdy si před trestným kopem v podání Cristiana Ronalda raději schoval před možným úrazem kromě citlivých míst také svůj nos.

-pha-
zdroj foto: youtube.com

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace